fbpx

Who is behind the suit

Dit programma is voor jou als er meerdere onderstaande punten van toepassing zijn:

✔ Je bent nog teveel bezig bent met operationele werkzaamheden en je vindt het lastig om (lange termijn) focus aan te brengen

✔ Je gaat de strijd met jezelf aan en bent (telkens weer) geneigd om over je eigen grenzen heen te gaan

✔ Je hebt niet de gewenste impact die je graag voor ogen ziet

✔ Je vindt het lastig om je medewerkers mee te krijgen in transitie omdat je teveel in je hoofd blijft ‘hangen’

✔ Je wilt nog teveel zelf doen omdat je simpelweg geleerd hebt het eerst zelf uit te zoeken voordat je hulp vraagt aan de ander

✔ Je houdt niet van zweverige coaching omdat je rationeel, analytisch of innovatief bent ingesteld

Levenscyclus van je bedrijf

De levenscyclus van een onderneming heeft verschillende fases waarbij elke fase een andere manier van aansturing en leiderschap vraagt.

✔ Opbouwfase: zorgen voor bestaansrecht, als directeur ben je de onderneming zelf

✔ Fase van overleven en groei: uitdaging om evenwicht te brengen tussen inkomsten en uitgaven

✔ Succesfase: consolideren of expanderen

✔ Volwassen fase: einde van de cyclus en innoveren om de levenscyclus weer nieuw leven in te blazen

Omdat elke fase een andere manier van aansturing vraagt is er ook sprake van een andere omgevingsdynamiek. Zo kan het zijn dat je in je rol van manager door de vele operationele taken soms door de bomen het bos niet meer ziet en hierdoor vaak niet effectief meer bent, of dat je als ondernemer in de laatste fase van de levenscyclus van je onderneming zit en op een dood punt bent beland. De vraag dan is: welke uitdaging heb ik nog ‘What is next?’

Omdat ik al meer dan vijftien jaar met én voor ondernemers werk, weet ik welke uitdagingen zij hebben binnen elke fase van hun onderneming en help ik ze op dagelijkse basis om door te groeien naar hun next level.

 

Programma

 

Tijdens het programma word je door middel van 1 op 1 businesscoaching en leiderschapsworkshops gecoacht om succesvol door te groeien naar jouw next level. Daar waar jouw potentieel zit om de beste versie van jezelf naar boven te halen. Je krijgt meer inzicht in jezelf en anderen, je zult effectiever communiceren en hierdoor makkelijker je (financiële) doelen behalen.

Met dit programma ontdek je welke koers je moet varen om jouw einddoel te behalen (ook als je nu nog niet helemaal weet welke kant je precies op wilt varen). Na het programma ben je in staat meer impact en omzet te genereren met datgene wat je het liefst doet vanuit jouw authentieke ik. Ook weet je goed waar jij jouw schip wil laten aanmeren. Leer je je ook meer te focussen en je minder met randzaken bezig te houden. En niet onbelangrijk: ben je nog gelukkiger met je business en je leven.

Het programma duurt 6 of 12 maanden en bestaat uit maandelijkse bijeenkomsten (offline en online) en doorlopend contact per mail, telefoon en WhatsApp. Bij de start van het programma wordt er een gedrag- en drijfverenanalyse van jou gemaakt. Tijdens de eerste gesprekken wordt in kaart gebracht wat jij en jouw onderneming concreet nodig hebben. Samen doorgronden wij vanuit verschillende invalshoeken hoe jouw gewenste einddoel er uitziet. Jouw businesscoaching bestaat uit praktische opdrachten en mastermindtrainingen. Regelmatig contact, de mouwen opstropen en tijd nemen om jouw patronen te onderzoeken zijn belangrijker dan superlange bijeenkomsten met alleen een luisterend oor. Omdat een coachingsprogramma bij mij méér is dan alleen het voeren van coachgespreken, krijg je ook een aantal verassende workshops waarbij je megaveel inzichten krijgt. Jij gaat het allemaal meemaken. Jouw groei en succes staat voor mij immers centraal!

Wat krijg je

 

✔ Duur  6 of 12 maanden

✔ Exclusieve 1 op 1 coaching (ik geloof dat 1 op 1 coaching je sneller je doelen laat halen dan groepscoaching)

✔ 1 x per maand online of offline businesscoaching

✔ 1 x per week telefonisch contact: accountability en vinger aan de pols

✔ 183 of 365 dagen per jaar ondersteuning bij behoefte

✔ Ga voor uitmuntende leiderschap- sales- en ondernemerskills

✔ Leer jezelf en team(s) effectiever aansturen en excelleren

✔ Combinatie van businesscoaching, strategiesessies en consultancy

✔ Praktische tools, activiteiten en selflearning

✔ Workshops waar je inzichten in jezelf krijgt: paardencoaching, kickboxing, mindfullness, 9 holes op de golfbaan of een golfclinic

✔ Mijn tijd, mijn bedrijfskundige- en coachingexpertise & -skills en mijn doorzettingsvermogen om jou naar het niveau te tillen waar je wilt zijn. Ik laat je niet los totdat je dat level hebt behaald en kijk niet op de minuut

Mocht je door bovenstaande getriggerd zijn, plan dan hieronder een vrijblijvend (online) strategiegesprek in om te kijken of het tussen ons klikt en welke waarde ik voor jou kan toevoegen.

 

 Sandhya

 

 

 

Vragen over het programma Who is Behind the Suit?

Wat is Who is Behind the Suit?

Who is Behind the Suit is een uniek blended leiderschapsprogramma ontwikkeld door Sandhya Santoe. Tijdens dit programma zal ik je door middel van businesscoaching en leiderschapsworkshops helpen om succesvol door te breken naar jouw next level. Daar waar jouw potentieel zit om de beste versie van jezelf naar boven te halen. Je gaat meer inzicht krijgen in jezelf en anderen, effectiever communiceren en hierdoor makkelijker je doelen behalen. Na het programma zal je in staat zijn meer impact en omzet te genereren. En niet onbelangrijk, je leert je ook meer te focussen en je minder met randzaken bezig te houden.

Wanneer start het programma?

In dezelfde week van jouw aanmelding. Nadat je bent aangemeld ontvang je binnen een week een gedrag- en drijfverenanalyse. Na het maken van deze testen plannen we gelijk een eerste strategiesessie.

Hoe lang duurt het programma?

Zes of twaalf maanden

Het programma is een hele investering hoe weet ik dat dit het geld waard is?
Dat weet je niet totdat je het hebt gedaan. En investeren als het gaat om zulke bedragen is altijd spannend. Bedenk je dat je hiermee investeert in je ontwikkeling tot succesvolle ondernemer, manager of professional en in de groei van je bedrijf en de omzet. Stel jezelf de volgende vragen: Wat kost het? Wat levert het me op? Wat kost het als ik niet investeer in mijn ontwikkeling?
Is het programma geschikt voor alle ondernemers?

Nee, dit programma is niet geschikt voor iedereen. Als je nu niet de behoefte hebt om te groeien kan ik helaas niets voor je betekenen. Personen die, ondanks gevoelens van onzekerheid, het anders willen gaan doen, zijn wel van harte welkom bij WBS. Ik ben pas tevreden als jij mooie resultaten gaat halen en zal je hierbij helpen om dat te bereiken.

Is het programma hetzelfde voor alle ondernemers?

Nee, het programma is maatwerk. Omdat ik jarenlang werkervaring heb als businesscoach weet ik in welke leiderschapsfase jij je bevindt. Na 1 gesprek is bij mij al zichtbaar wat jij nodig hebt om door te breken naar de next level en wat jij nodig hebt om jouw doelen te realiseren.

Ik ben een startende ondernemer is WBS dan wel geschikt voor mij?
Ja het scheelt je veel tijd, energie en geld met de strategieën en vaardigheden die je leert tijdens WBS. Als starter doe je er heel verstandig aan om te leren welke persoonlijke en businessstrategieën tot succes van je bedrijf zullen leiden.
Ik twijfel over WBS wanneer moet ik dit programma vooral niet volgen?

Als je niet gemotiveerd bent of je niet wilt investeren in jezelf, je afdeling of bedrijf.

 

Als je blijft doen wat je altijd gedaan hebt, blijf je krijgen wat je altijd gekregen hebt.’

A. Einstein

Ik twijfel over WBS waarom moet ik dit programma volgen?

De focus van het programma ligt op jouw mindset, persoonlijke effectiviteit en leiderschap om jouw financiële doelstellingen te behalen. Heb je behoefte aan meer focus en meer klanten, of wil je in minder tijd meer resultaten behalen? Volg dan zeker dit programma. Je hebt straks helder waardoor je groei nu stagneert. Met dit programma breek niet alleen jij, maar ook jouw bedrijf door naar de next level.

Zijn de kosten fiscaal aftrekbaar?

Je investering in dit programma kun je opvoeren als studiekosten. Ben je ondernemer dan valt de aankoop van het programma onder zakelijke kosten. De investering is exclusief 21% btw die je als ondernemer natuurlijk kunt terugvorderen.

vrijblijvend strategiegesprek

met Sandhya Santoe
Plan hier je afspraak