fbpx

Testimonials

Ik twijfelde in het begin of Sandhya wel oprecht geïnteresseerd was in mij, maar kwam er snel achter dat ze ongelofelijk lief en krachtig is. Ze prikt dwars door veel geklets heen, pakt het ‘probleem’ bij de kern en stelt de juiste vragen. Ik heb hierdoor beslissingen kunnen nemen die moeilijk waren en niet voor de hand liggend. Bijvoorbeeld het stoppen met bepaalde samenwerkingen en focus op het grote doel. Daarnaast heb ik meer klanten gekregen door haar salestips. Sandhya kijkt niet raar op van bizar grootse doelen en helpt ze 1 op 1 mee deze te bereiken, zij wilt de ander oprecht helpen. Dit doet ze vanuit haar hart en gelijk in de kern van het probleem, dit zo waardevol. Sparren met haar geeft mega inzicht. Als ik de samenwerking niet met haar was aangegaan zou ik minder groei in mijn bedrijf hebben zodat ik wellicht erbij moest gaan werken in loondienst. Als je echt naar jezelf durft te kijken en grote stappen wilt zetten ben je bij Sandhya als coach aan het juiste adres. Ze gaat uit van de potentie die er in haar klant zit en doet er alles aan dit eruit te halen. Door alle woorden, lichaamshouding en maniertjes heen ziet zij de kern bij de ander!

Femke Prins

Directeur, Masterkring

Ik heb het genoegen reeds 7 jaar met Sandhya te mogen werken en dat is één en al positief geweest! Niet alleen het uitstekende werk dat zij doet maar vooral de positiviteit die zij weet over te brengen. Sandhya heeft mij geholpen bij de groeistrategie van mijn bedrijf. Ook met het voeren van selectiegesprekken, bij een ontslagprocedure en bij diverse HR uitdagingen.  Daarnaast heeft zij mij gecoacht op het gebied van leiderschap en mindset. De veelzijdigheid van Sandhya is werkelijk enorm! Als coach raakt Sandhya zelf ook gemotiveerd van de behaalde successen van het bedrijf van haar klant en weet ze altijd het tempo erin te houden en je te motiveren als het even tegen zit. Sandhya is voor mij een echte TOPPER!

Bart van Leeuwen

Directeur, VLP

Ondanks een goed lopende zaak had ik het gevoel dat ik totaal geen controle had. Ik liep op mijn tandvlees en werd bijna elke dag met buikpijn wakker. Hoog tijd voor verandering dus. Ik ben het 1 op 1 coachtraject ingegaan en heb nieuwe inzichten over mezelf opgedaan waaronder eigenschappen die me klein houden. Mijn traject is niet zonder horten of stoten verlopen Ik heb ervaren dat de weerstand het grootst is op het moment dat er verandering optreedt. Dat resulteerde in grote twijfels en een drang naar alles wat vertrouwd was. Ik ben daar doorheen gebroken en sindsdien voel ik me beter dan ik me lange tijd gevoeld heb. Ik zie mezelf niet als een ander persoon maar wel als een sterkere versie dan voorheen. Het mooiste aan de samenwerking met Sandhya was dat er een persoonlijke band ontstond. Ik raad haar aan bij mensen die hun potentie onbenut laten. Sandhya is een powervrouw en draait niet om zaken heen. Ze is betrokken, deskundig en stelt zich kwetsbaar op. Ik heb weer zin en lef om te ondernemen en heb mijn dromen en doelen nu duidelijker voor ogen.

Gijs van Geffen

Directeur, Bluebird Flowerfarms

Sandhya heeft voor ons bedrijf de eerste aanzet gegeven in het leren begrijpen van de menselijke aspecten achter ons als MT. De methode die ze hiervoor heeft gebruikt heeft ze duidelijk toegelicht. Het heeft ons een goed houvast gegeven in de teamvorming waar we mee bezig zijn. De manier hoe Sandhya dit met ons heeft aangepakt is het beste te omschrijven als bijzonder doortastend en respectvol. Wij zijn haar hier zeer dankbaar voor. Ik heb meerdere coaches meegemaakt en het bijzondere aan Sandhya vind ik de snelle manier van het doorgronden van de casus en de hierbij behorende persoonlijke uitdagingen. Om het in moderne termen uit te drukken: het is right on spot. Mijn team en ik hopen in de nabije toekomst nog veel met haar te mogen samenwerken met als doel meer uit onszelf te kunnen halen. Met haar hulp en steun hierbij zijn we ervan overtuigd dat dit gaat lukken.
Chris Pronk

Directeur, Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling

Ik heb de samenwerking met Sandhya als zeer fijn ervaren. Doordat de zaakvoerder is weggevallen is er mede door de gesprekken met Sandhya weer rust binnen mijn organisatie gekomen. Ook is er meer respect naar elkaar toe,  doen we nu allemaal waar we goed in zijn en wat we ook leuk vinden. Sandhya voelt heel goed aan waar behoefte aan is binnen een organisatie op het gebied van leiderschap en management en kan hier ook goed in schakelen.  Zij wordt door iedereen als prettig persoon ervaren en krijgt daardoor iedereen mee in de processen van eventuele veranderingen. Ik hoop in de toekomst nog regelmatig op welke manier dan ook met Sandhya te kunnen samenwerken.

Fiona Moerings

Directeur, Moerings

Voor mij is Sandhya meer dan een businesscoach, eigenlijk een ‘lifecoach’.  Ik heb geleerd dat het belangrijk is om je hart te volgen en als je goed in je vel zit, kun je veel meer aan dan je denkt. Zowel op je werk als privé. Sandhya is doortastend, praktisch en direct, op een prettige manier. Deze kwaliteiten zijn nodig om écht voor verandering te zorgen. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en daar heeft Sandhya een belangrijke bijdrage aan geleverd. In een aantal maanden heb ik mijn vertrouwen en energie teruggevonden. Van onzeker en bang voor een nieuw avontuur, naar zelfverzekerd en krachtig. Ik durfde weer mijzelf te zijn en daar ben ik heel dankbaar voor! Ik raad het anderen dan ook zeker aan om Sandhya in de arm te nemen.

Sabrina van Kester

Communicatieadviseur, RDW

Sandhya is al jarenlang betrokken als adviseur voor mijn ondernemingen. Wat ik als prettig ervaar is dat ik echt gehoord word en dat ze rekening houdt met mijn leiderschapsstijl en daarin mee kan en wilt denken. Ook is Sandhya doortastend en duidelijk  in haar communicatie. Haar professionaliteit en oprechtheid om situaties te boordelen word door mij zeer gewaardeerd. Als ondernemer kom je ook in situaties die minder aangenaam zijn, zoals bijvoorbeeld een conflict met een medewerker, maar in zo’n geval is het een hele geruststelling dat Sandhya hierin kan ondersteunen. Ze verzaakt nooit, volgt situaties in snel tempo op en heeft de juridische kennis paraat om te schakelen. Ook indien de oplossing niet voor de hand liggend is, zal Sandhya out of te box denken om toch tot een juiste oplossing te komen.
Vera Vrolijk

Directeur, Huize ten Donk

Met Sandhya kun je goed sparren over vraagstukken in je bedrijf en op persoonlijk vlak waar je jezelf als leidinggevende in kan verbeteren. Ze houdt je een spiegel voor en laat je zien dat dingen anders kunnen op een makkelijkere manier met minder stress. Ze kan je laten groeien en in bepaalde situaties je anders naar zaken laten kijken. Ze gaat zeker de discussie niet uit de weg en kan je soms best raken waar je zelf moeite mee hebt. Vooral haar duidelijkheid en inlevingsvermogen ervaar ik als erg positief. In ons bedrijf heeft ze ons geholpen met lastige vraagstukken met medewerkers met betrekking tot ziekteverzuim en ontslag. Sandhya is creatief in haar oplossingen waardoor je als werkgever veel tijd en vooral kosten bespaart en medewerkers die niet meer bij je bedrijf passen afvloeien. Daarnaast hebben we altijd goede gesprekken wat er beter kan in mijn bedrijf en ook op het gebied van mijn persoonlijke leiderschap. Sandhya heeft veel talent in het coachen van mensen die zich willen ontwikkelen.

Marcel de Lange

Directeur, Nolina

Ik heb het genoegen al meer dan vijf jaar met Sandhya als coach en consultant te mogen werken. De afgelopen jaren heeft ze mij als mijn team meerdere keren in strategische teamsessies begeleid in het vormen van een succesvol team. Zij weet op doortastende en effectieve wijze altijd alle neuzen de spreekwoordelijke zelfde kant op te krijgen. Sandhya is in de afgelopen jaren van grote toegevoegde waarde geweest in de performance van mijn onderneming, en dat zal hopelijk nog lang zo blijven. Naast team- en persoonlijke coaching heeft Sandhya ook bij het screenen van sollicitanten een belangrijke rol gespeeld. Van haar mensenkennis en ervaring maken wij altijd graag gebruik. Ik ken Sandhya als een uiterst professioneel vakvrouw die elke opdracht met volledige toewijding oppakt. Haar plezierige en warme coachingstijl maakt voor zowel mij als mijn team dat samenwerken met Sandhya naast effectief ook altijd als plezierig wordt ervaren.

Ralph Meijer

Managing Director, Cadillon International

Ik ben met de businesscoaching van Sandhya op zoek gegaan naar mijn “nieuwe” rol in mijn bedrijf. Door de groei van mijn organisatie is mijn rol binnen het bedrijf veranderd. Vroeger was ik de pionier en nu moet ik een volwassen bedrijf leiden. Ik was altijd gewend te werken “in het bedrijf” en toen moest ik opeens overschakelen naar werken “aan je bedrijf”. Met deze verandering en bewustwording helpt Sandhya mij op dit moment. Haar manier van werken heeft mij veel inzicht gegeven waar de onrust bij mijn functioneren zit en de positie die ik zelf prefereer binnen mijn bedrijf. Ook al is het je eigen bedrijf dan nog moet je jezelf afvragen waar je zelf staat en of je gelukkig bent met je positie. Het verschil met de coachingstijl van Sandhya en andere coaches die ik heb gehad, is dat Sandhya mij zo begeleid dat ik zelf de antwoorden ben gaan vinden door zelfinzicht. Deze bewustwording is van essentieel belang om straks de stappen ook daadwerkelijk uit te voeren. Het traject is bij mij nog niet afgerond maar zij heeft bij mij wel de juiste snaar geraakt.

Marco Mooijman

Directeur, Jura Nederland

In mei 2018 ben ik bij Sandhya gestart en inmiddels heb ik vier gesprekken gehad. De vragenlijsten en bijbehorende gesprekken met Sandhya boden mij ontzettend veel persoonlijk inzicht. In een aantal lastige werk- en privésituaties kwam ik mezelf steeds tegen en ik kon deze vicieuze cirkel zelf niet doorbreken. Sandhya stelt zichzelf open op en ze was voor mij een goed benaderbare coach die goed tot de kern en oorzaak van mijn problemen kwam. Dit coachingstraject heeft mij ontzettend geholpen om een aantal belangrijke keuzes te kunnen maken.
Nathalie Verschoore

HR & Afas Adviseur, Greenco