fbpx

Wie is Sandhya?

Ik ben Sandhya Santoe: ondernemer, bedrijfskundig leiderschapscoach, en strategisch consultant. Ik ben ervan overtuigd dat er in ieder mens potentie zit wat er niet altijd uitkomt en dat jij alles kan bereiken wat je wilt. Omdat ik een expert ben in het lezen van karakters kan ik in één gesprek achterhalen hoe jij kunt dóórbreken naar jouw next level.

Mijn missie is om jou als ondernemer over je volledige potentieel te laten beschikken. Hierdoor wordt je effectiever, maak je juiste strategische keuzes en vaar je een koers waarmee je prachtige omzetten en meer vrijheid realiseert.

Jaren geleden heb ik al mijn vermogen verloren en ben ik mijzelf weer gaan opbouwen tot de ondernemer die ik nu ben met een 6 cijferige jaaromzet op jaarbasis. Dit terwijl ik “maar” 28 uur per week operationeel werkzaam ben.Ik heb dit bereikt met vallen en opstaan. Tijdens dit proces heb ik een aantal belangrijke wetten en regels ontdekt die ik graag met jou wil delen.

Intens genieten van mijn gezin, lekker tafelen en tijd doorbrengen met mijn dierbaren zijn drie dingen die ik het liefste doe. Samen met mijn man en zoon op avontuur de wereld ontdekken (of vanuit onze zelfgemaakte tent in de woonkamer) dat is wat ik doe als ik ‘familytime’ heb.

Mijn eigen kindertijd was vrij turbulent. Ik heb mijn VWO niet volledig afgemaakt en vooral genoten van het leven. De ommezwaai kwam toen ik eind 20 was, vanaf dat moment ben ik altijd bezig geweest mijzelf te ontwikkelen en heb ik keihard gewerkt. De afgelopen jaren heb ik HRM, Arbeidsrecht, Coaching en Bedrijfskunde gestudeerd.

 

Wat heb ik gedaan?

In de afgelopen vijftien jaar heb ik binnen corporate- en MKB-omgevingen als businesscoach en trainer meer dan 1.000 ondernemers en managers geholpen bij het succesvol opbouwen van hun (management) teams of bedrijven. Daarnaast heb ik honderden reorganisaties en ontslagzaken begeleid en heb ik als consultant voor talloze bedrijven opdrachten uitgevoerd op het gebied van leiderschap en cultuur. In de praktijk merkte ik dat ondernemers en managers vaak goed zijn in hun vak als het gaat om de kennis, of het uitvoeren van operationele werkzaamheden.

Het wordt lastiger als het gaat om leiderschap, strategie of sales. De laatste jaren ben ik op zoek gegaan naar de onderlinge samenhang en ben ik er achter gekomen dat mijn drie sterkste kwaliteiten leiderschap, strategie en sales zijn. Mijn kennis en ervaring hierover heb ik verwerkt in mijn programma’s.

Wat drijft mij?

Ik wilde iets bereiken waar ik trots op kon zijn. Ik dacht dat diploma’s en hard werken mij daarbij zouden helpen, en in zekere zin hebben ze dat ook gedaan. Het is alleen niet de kennis en ervaring van de afgelopen jaren die mij gemaakt hebben tot wie ik vandaag de dag ben. Het is de weg die ik heb afgelegd als mens, werknemer en ondernemer met niet alleen grote successen maar ook met diepe dalen.

Het contrast tussen een boven modaal  leven met – een koopwoning, twee luxe auto’s  voor de deur en geen financiële zorgen -, naar een leven met – het op latere leeftijd inwonen in een klein kamertje bij mijn oom – reizen met het openbaar vervoer en schulden -, heeft mij geleerd de juiste dingen in het leven te onderkennen en te waarderen.

Ik vind het heerlijk om mijn kennis te delen met volle zalen en als ik op het podium sta voel ik mij vrij en als een vis in het water. En ik hou ook nog steeds van luxe gadgets, designers en 5-sterren ambiances. Alleen heb ik ervaren dat daar waar ik altijd naar heb gestreefd: succes in de vorm van kennis, status en materie, mij niet het ultieme geluk geven. Dat station ben ik gepasseerd.

Wat is mijn kracht als coach?

Mijn betrokkenheid, no nonsense-mentaliteit en liefde voor mijn vak helpen jou je doelen te realiseren. Ik inspireer je, ik hou je scherp, en ik ben er voor je zonder oordeel. Ik geef je die boost waardoor jij gaat excelleren en dikke business gaat draaien.

Wat zijn mijn waarden?

Kwaliteit en service. Dat houdt voor mij in dat ik elke dag het beste van mijzelf geef. En soms zit daar een baaldag tussen. Een 10 hoeft na al die jaren niet meer altijd, een 8 of 9 is ook goed genoeg. En ik ben gek op service, het liefst lekker in de watten gelegd worden en oprechte aandacht krijgen. Dit geef ik ook graag aan mijn klanten, het gevoel dat ze sterren zijn en het beste verdienen.  

Hoe combineer ik werk en privé?

Voordat ik moeder werd was ik alleen maar aan het werk. Nu combineer ik werk met mijn gezin, familie en sporten. Net als werken vind ik vrijheid enorm belangrijk en ben ik een echte foody. Eten dat met liefde gemaakt is daar kan ik echt van genieten. Of het nu een Brammetje is, lekkere authentieke roti, of een diner in een drie-sterrenrestaurant, ik geniet er intens van.

Ook reizen is voor mij onwijs ontspannend. Genieten van het adembenemende uitzicht op Santorini, lekker loungen met een coctail op Ibiza en citytrips naar Londen of New York. Ik kan er echt helemaal van bijkomen. Ik geniet dus onwijs van het leven, en niet alleen van mijn werk

Dit gun ik jou ook: een mooie balans tussen je werk en je privéleven, je ambities en je vrije tijd. 

Wat kan ik voor jou betekenen? 

Als je met je bedrijf of afdeling wilt groeien, klaar bent om te knallen met zo min mogelijk stress en wilt doorbreken naar jouw next level dan ben ik er voor je. Ik ga niet vóór lager dan een 8, dus als je nu niet zo nodig wilt groeien kan ik niets voor je betekenen. Ik werk het liefst met ambitieuze en gemotiveerde ondernemers die stappen willen nemen om zichzelf te ontwikkelen en er écht voor willen gaan (ook al vinden ze het best spannend).

Ik ga niet voor ‘het is allemaal weer even opgefrist’ of ‘je kunt jezelf altijd wel ontwikkelen’. Als je bij mij komt dan wíl je investeren in jezelf en ben je bereid om verder te gaan dan bovenstaande. Waarom ik soms in de ogen van anderen kritisch ben? Omdat ik na jaren ervaring businesscoaching weet dat het coachen van mensen pas werkt als er twéé partijen voor willen gaan. En ik geniet intens van het succes van mijn klanten daar zit mijn pay-off, dus is het belangrijk dat we dezelfde passie hebben om jou door te laten breken naar je Next Level.

Met mijn authentieke aanpak: een combinatie van coaching en consultancy gaan we jouw dromen en doelen in kaart brengen om ze daarna stap voor stap in te vullen.

Download hier het E-book: Meer Business Power

WINST STAAT VOOR CASHFLOW EN GROEI IN JE ONDERNEMING

Mijn hele leven heb ik alles op doorzettingsvermogen en wilskracht gedaan en keihard gewerkt. Ik dacht dat dit de enige manier was om dingen te bereiken. Gas erop en gaan! Totdat er een moment kwam in mijn leven dat ik mijn vermogen kwijtraakte en schulden overhield. Ik ben toen met 1-0 achterstand begonnen en heb mijzelf weer opgebouwd. Gemotiveerd als ik was ben ik op zoek gegaan naar manieren om persoonlijk te groeien en goed geld te verdienen.

Ik heb mij laten coachen door de beste coaches, op alle mogelijke manieren kennis opgedaan over het vak ondernemen, een beroepsopleiding coaching en een studie bedrijfskunde gedaan en heb jaren later twee ondernemingen opgericht. Ik bouwde mijn onderneming met nieuwe strategieën die ik had geleerd en raakte in een flow van overvloed en geld.

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik de technieken en universele wetten ontdekte om méér te verdienen door niet harder, maar slimmer te werken. Dat gun ik jou ook: dat je met winst jouw droomonderneming en -leven kunt creëren. Download hiervoor mijn E-Book en volg mijn online masterclasses.