fbpx

Media

Breinbabbels Podcast

Dé podcast voor ondernemers en CEO’s die verzot zijn op data, innovatie en kneiterhard werken om hun organisatie naar de top te brengen. Met deze podcast wil ik je inspireren en leiderschapsinzichten geven over alles wat er aan potentie als leider in jou zit om meer goud, rust in je hoofd en winst te behalen. Ik interview ook toffe leiders die verschillende fases van de ondernemerscyclus doorlopen en hun persoonlijke ervaringen delen. Eerlijke verhalen over de high’s en de low’s van leiderschap. 

“Er is een verschil tussen ondernemend zijn en ondernemen”

15 november 2019

Mijn naam is Sandhya Santoe, ik ben bedrijfskundig businesscoach en ik coach ondernemers op hun persoonlijke effectiviteit en help ze met het oplossen van van hun managementvraagstukken.

Interview BWNL

19 november 2019

Ik ben Sandhya Santoe: levensgenieter, getrouwd en mama van een zoontje van bijna zes jaar.  Daarnaast ben ik gepassioneerd online ondernemer en bedrijfskundig businesscoach. Ik coach ondernemers op persoonlijke effectiviteit en ondersteun ze bij het oplossen van hun strategische managementvraagstukken. Ik ben een sucker for food, dus een echte foodie, en een Huge Fan of the Law of Attraction.

Interview Tribes

Inspiring member: Sandhya Santoe

15 november 2019

While vlogging, she walks in: power woman Sandhya Santoe knows where her target group is and does everything to reach them. The owner of the coaching company Next Level Mindset, specialized in business coaching & strategic consultancy, has a large online presence, and regularly posts a blog, vlog or offers an online master class, but now has some time to talk to us about her company.

Gastblog BWNL

3 februari 2020

Het is 3.30 s’nachts en terwijl mijn partner lekker naast mij ligt te snurken ben ik klaarwakker. Het danst in mijn hoofd………

Het loopt niet zoals ik wil en dat frustreert me, mijn energie lekt ervan weg. Waarom? Nou……..ik barst van de inspiratie en mijn doelen zijn zo groot dat de groei van mijn bedrijf me niet snel genoeg gaat. ‘Word het dan toch tijd voor een investeerder zodat ik sneller kan opschalen’…..hmm die zet ik nog even in de ijskast (eerst even kijken of ik mijn businessmodel kan tweaken waardoor ik sneller mijn doelstellingen haal)

Gastblog BWNL

11 februari 2020

Het is weer tijd om een gastblog te schrijven en terwijl ik dit typ denk ik bij mezelf ‘wat kan ik in vredesnaam delen wat voor anderen waarde toevoegt?’ Ineens schiet mij te binnen waar ik veel ondernemers mee zie worstelen.

Jezelf op het podium neerzetten, op een relaxte manier je verhaal doen en je publiek geboeid houden. Ik kan je allerlei tips en trucs geven maar daar geloof ik niet (meer) in. Natuurlijk zijn praktische tips altijd handig…..vooruit dan maar hier een paar die je gaan helpen: