fbpx

Keep on Moving

Soms heb je het als ondernemer nodig om te sparren. Maar sparren over jouw rol als ondernemer en je business doe je niet zomaar met elke willekeurige. En sparren betekent dat jij en je bedrijf er uiteindelijk beter van moeten worden want je tijd is je kostbaar.

 

Voor ondernemers die een andere behoefte hebben dan mijn coachingsprogramma Who Is Behind The Suit, heb ik het jaarprogramma ‘Keep On Moving’ ontwikkelt zodat jij een stok achter de deur hebt om de zaag scherp te houden. Want met wie spar jij op gelijkwaardig niveau die jou van goede feedback voorziet waar jij van kunt leren omdat jij nu eenmaal ook je blinde vlek hebt.

 In de afgelopen tien jaren ben ik voor verschillende directeuren en CEO’S de trusted advisor geworden, de ‘go to person’ omdat ze weten dat alles wat ze tegen mij zeggen bij mij blijft. Zij weten dat het ook weleens verademend is om je zorgen als ondernemer te bespreken, maar vooral omdat het inspirerend is als een ander met een frisse blik naar jou en je onderneming kijkt op het gebied van persoonlijke effectiviteit, mindset, visie en strategie.

 

Je hoeft het niet alleen te doen ook al weet ik dat je daar heel goed toe in staat bent, ik respecteer dat.

 

Wat krijg je

 

⭐ Maandelijks telefonische call: voortgang van gestelde doelen op verschillende bedrijfsonderdelen

⭐ Elk kwartaal een Live-bijeenkomst van 2 uur

⭐ 52 weken bij behoefte telefonische ondersteuning bij managementvraagstukken op het gebied van leiderschap – groei – strategie

Heb jij interesse in het jaarprogramma ‘Keep On Moving’ neem dan contact met mij op of plan hieronder een gratis strategiegesprek

vrijblijvend strategiegesprek

met Sandhya Santoe
Plan hier je afspraak