fbpx

Waarom businesscoaching

Als ondernemer wordt er tegenwoordig superveel van je verwacht. Het financiële resultaat van jouw onderneming wordt sterk bepaald door jouw denkwijze en handelen. Door businesscoaching zal jouw potentieel worden vergroot en ontwikkel jij een mindset en  leiderschap- en ondernemerskills die jouw impact en omzet zullen vergroten. Daarnaast zal je effectiever en gelukkiger in het leven staan met een minder stress.

Mensen die hun maximale potentieel benutten hebben allemaal een trainer of een coach. Sporters, (pop)sterren en ondernemers van succesvolle bedrijven. Waarom? Omdat ze het beste uit zichzelf willen halen en zich heel goed realiseren dat zij in dit proces zelf hun eigen vijand kunnen zijn. Hierdoor halen zij hun doelstellingen niet altijd en stagneert hun vooruitgang.

Businesscoaching gaat om gedragsverandering gericht op jouw vakinhoudelijk functioneren, op omzetverhoging, op effectieve communicatie en last but not least, op een leven met meer vrijheid en minder stress.

Wat doe ik als businesscoach

 

Ik richt mij op jouw zelfsturend vermogen om resultaten te bereiken die jij jezelf tot doel hebt gesteld. Tijdens coachgesprekken worden jouw kwaliteiten en valkuilen besproken zodat je hierop kunt reflecteren, naar ander gedrag kunt toewerken en meer rendement uit je business en plezier uit jouw leven gaat halen.

Werken met mij houdt in dat jij een reis gaat maken en meer vanuit kansen gaat denken in plaats vanuit concurrentie. Wij nemen samen jouw huidige skillsset onder de loep zodat jij aan het einde van jouw reis in staat bent jouw doelen te halen en meer omzet en vrijheid gaat realiseren in je business en je leven.

Download hier het E-book: Meer Business Power

WINST STAAT VOOR CASHFLOW EN GROEI IN JE ONDERNEMING

Mijn hele leven heb ik alles op doorzettingsvermogen en wilskracht gedaan en keihard gewerkt. Ik dacht dat dit de enige manier was om dingen te bereiken. Gas erop en gaan! Totdat er een moment kwam in mijn leven dat ik mijn vermogen kwijtraakte en schulden overhield. Ik ben toen met 1-0 achterstand begonnen en heb mijzelf weer opgebouwd. Gemotiveerd als ik was ben ik op zoek gegaan naar manieren om persoonlijk te groeien en goed geld te verdienen.

Ik heb mij laten coachen door de beste coaches, op alle mogelijke manieren kennis opgedaan over het vak ondernemen, een beroepsopleiding coaching en een studie bedrijfskunde gedaan en heb jaren later twee ondernemingen opgericht. Ik bouwde mijn onderneming met nieuwe strategieën die ik had geleerd en raakte in een flow van overvloed en geld.

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik de technieken en universele wetten ontdekte om méér te verdienen door niet harder, maar slimmer te werken. Dat gun ik jou ook: dat je met winst jouw droomonderneming en -leven kunt creëren. Download hiervoor mijn E-Book en volg mijn online masterclasses.

 

vrijblijvend strategiegesprek

met Sandhya Santoe
Plan hier je afspraak